Cum s-au distrat Simona Gherghe și soțul ei de revelion. Nimeni nu l-a mai văzut așa pe Răzvan Săndulescu

0

 

Disco a fost tematica petrecerii de Revelion la care au participat Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, împreună cu prietenii lor.  În noaptea dintre ani, Simona Gherghe a ales o rochie de culoare argintie, scurtă, în care graviduța a arătat foarte bine. Vedeta a fost în mare vervă și a avut parte de toată atenția din partea partenerului ei de viață. Răzvan Săndulescu s-a conformat pentru disco party-ul de Revelion, adoptaând un accesoriu inedit: o perucă imensă, creață, fiind foarte amuzant.

„La revedere, 2018! Ai fost bun și blând cu noi! Și ne-ai ținut sănătoși! 2019, te așteptăm! ❤️❤️❤️@razsandulescu #discoparty #newyear #2019. Bine ai venit, 2019!!! La mulți ani! ???#discoparty #newyearseve #2019 @razsandulescu”, a notat Simona Ghrghe pe internet.

La aceeași petrecere a fost prezentă și Andreea Esca, care s-a pozat alături de Răzvan Săndulescu. Știrista de la Pro TV a impresionat cu rochia de culoare neagră cu decolteu impresionant pe care a purtat-o în noaptea dintre ani.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta  s-a căsătorit, în luna mai a anului trecut, cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a anului trecut a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.