Cum obții un credit online sigur și rapid

0

Atunci când prietenii sau familia nu te pot împrumuta, nu trebuie să te stresezi! Acum există o soluție simplă și rapidă, la care poți apela imediat: creditul online. Dacă ai acces la internet și ai buletinul la tine, poți obține instant un împrumut online, fără să fie nevoie să ceri ajutorul celor dragi. Iată cum poți face asta și care sunt avantajele unui astfel de credit:

Ce este un credit online?

Un credit online este mult mai ușor de obținut și mult mai atractiv decât un împrumut clasic, de la bănci. Când vorbim despre un astfel de credit, ne referim la un credit care se obține rapid, doar cu ajutorul unui formular online și al unui număr redus de documente. În plus, banii ajung instant în contul tău, fără să faci vreo vizită la sediul unei bănci. Poți face toate demersurile din confortul casei tale, fie prin intermediul unui formular online, fie prin intermediul unui e-mail trimis către un IFN (Instituție financiară nebancară).

Condițiile necesare pentru un credit online 

Pentru a putea solicita un credit online, trebuie să ai cel puțin 18 ani, un venit constant încasat într-un cont bancar și un buletin valabil. Atunci când aplici online pentru un împrumut rapid, trebuie doar să completezi un formular cu datele tale personale, să trimiți o fotografie cu buletinul tău și o copie după un extras de cont, prin care să faci dovada veniturilor tale, pe ultimele trei luni. Astfel, creditorul se va asigura că poți returna împrumutul la timp, fără întârzieri sau penalități.

Cum se acordă un credit online?

Băncile cer mereu un număr mare de documente și adeverințe de venit, giranți și multe alte garanții pentru acordarea unui împrumut. Din acest motiv, întregul proces durează extrem de mult. Tocmai de aceea, tot mai multe persoane se îndreaptă către creditele nebancare, oferite de IFN-uri. Acolo poți aplica simplu și rapid, iar condițiile de acordare sunt mult mai lejere. Trebuie doar să completezi o cerere online cu datele tale personale și să trimiți un extras bancar. Unele  IFN-uri cer și o fotografie a buletinului, dar și un selfie, pentru a-ți putea verifica identitatea. Apoi, creditorul va analiza solicitarea ta și dacă aceasta este aprobată, vei primi înapoi un contract pentru împrumutul cerut. După semnarea contractului, vei primi rapid în contul tău suma solicitată. Însă, după acordarea creditului, trebuie să respecți obligația de a returna banii împrumutați până la data stabilită în contract. 

Avantajele unui credit online

În primul rând, un credit online este cel mai rapid împrumut pe care îl poți obține, atunci când ai nevoie urgentă de bani pentru a-ți acoperi cheltuielile. Poți să procuri sume de până la 4000 de lei, în doar câteva ore, doar având acces la internet. 

Tot ce trebuie să faci pentru a obține un credit doar cu buletinul este să îți alegi un IFN și să completezi un formular. Înainte de aplica, ar fi ideal să consulți mai multe oferte, pentru a o alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Unele instituții nebancare oferă chiar 0% dobândă la primul împrumut, așa că poți profita de acest aspect. De asemenea, în cazul unui împrumut online, tu decizi perioada de rambursare și numărul de rate, așa că totul este în avantajul tău. Pentru returnarea împrumutului ai mai multe opțiuni rapide, prin care poți achita lunar sumele datorate. Spre exemplu, poți opta pentru transferul bancar, pe care îl poți face instant prin Internet Banking, sau poți merge la ghișeele băncilor pentru a depune suma datorată. De asemenea, poți opta și pentru metoda de rambursare automată, prin care creditorul poate extrage din contul tău suma datorată lunar, însă, trebuie să te asiguri că ai în cont fonduri suficiente, la data scadentă. 

Așadar, un credit online te scapă imediat de cheltuielile urgente care îți dau bătăi de cap. Tot ce trebuie să faci este să cauți un IFN și să aplici cu buletinul pentru un împrumut rapid și sigur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.