Cum îți îngrijești corect părul?

0

Un păr frumos, dar mai ales corect îngrijit se vede de la distanță. Strălucirea și vitalitatea sa te va ajuta să te remarci în orice tip de eveniment. Te vei simți mai frumoasă ori de câte ori podoaba ta capilară va arăta bine.

Îngrijirea părului necesită urmărirea câtorva etape importante, dar și puțină atenție. De aceea, fie că este vopsit, fie că nu, fie că prezintă un exces de sebum, ar fi bine să ții cont de câteva aspecte importante.

Cum îți îngrijești corect părul?

Spălarea părului se face o dată la trei zile atunci când părul este firav, subțire. Dacă vei respecta acest obicei, părul tău nu va arăta niciodată neîngrijit, nu va tinde spre îngrășare și nici nu va fi murdar. De asemenea, atunci când părul tău este unul cât se poate de sănătos, nu este uscat, subțire și nici nu se îngrașă repede, ar fi bine să îl speli mai rar, chiar la o săptămână. După spălare, mai ales în cazul părului uscat sau subțire aplică balsam și lasă-l să acționeze o perioadă de timp. Alege întotdeauna produse de bună calitate și astfel părul tău va fi îngrijit și va avea un aspect cât mai plăcut.

Tunsul părului se va face o dată la 6 săptămâni. În acest mod vei reuși să tai vârfurile despicate și astfel să eviți ruperea sa. Un păr sănătos se va tunde cu regularitate pentru a avea un aspect frumos și de aceea nu ezita să te programezi la salon la acest interval de timp.

Nu folosi ondulatorul sau placa de păr foarte des. Uneori, fără ele nu ne putem coafa, așa că ar fi bine să optăm pentru folosirea lor de două ori pe săptămână, eventual după spălare. Folosește un spray termoprotector pentru a proteja firul de păr.

Vopsește-te ori de câte ori trebuie! Nu este cazul să ne vopsim lunar, ideal ar fi să ceri sfatul unui hair stylist și atunci când observi că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.