Cum îți dai seama că afacerea ta are nevoie de un nou site?

0

De foarte multe ori, nici nu este necesar să citiți care sunt ultimele tendințe în ceea ce privește site-urile web, întrucât propriul site vă transmite cu acuratețe dacă ceva nu este în regulă, fie ca aspect, fie ca funcționalitate. Pentru că site-ul web este cel care vă prezintă prima și prima dată activitățile pe care le desfășurați, trebuie să arate întotdeauna excelent și să funcționeze pe măsură. Sunt semne foarte evidente care vă arată că există nereguli, la fel cum există și semne mai puțin vizibile, dar care vă dezvăluie motivele pentru care afacerea pe care o dețineți pare că stagnează.

Întâi de toate, este esențial ca un site web să fie optimizat pentru dispozitivele mobile. Indiferent cât de frumos arată site-ul pe orice desktop, dacă nu se comportă excelent pe dispozitivele mobile, aveți foarte multe de pierdut. O parte semnificativă a clienților vă accesează site-ul de pe mobil, iar jumătate dintre ei sunt mai susceptibili să opteze pentru serviciile sau produsele pe care le oferiți, dacă site-ul este compatibil cu dispozitivele mobile. Mai mult, lipsa funcționalității pe dispozitivele mobile vorbește despre o afacere care nu este încă prea consolidată sau responsabilă. Acest lucru îi determină pe potențialii clienți să se simtă nesiguri să vă achiziționeze produsele sau serviciile sau să vă încredințeze informațiile lor private. Dacă vă aflați în această situație, nu vă rămâne decât să apelați la o agenție web design pentru a discuta despre ce implică procesul de realizare site web de la 0 și ce alte servicii web design vă pot fi de folos.

În al doilea rând, trebuie să știți cum anume folosesc oamenii site-ul pe care îl dețineți. Cu alte cuvinte, trebuie să aruncați o privire asupra analizelor și să vedeți mai departe de numărul de vizitatori. Trebuie să știți ce pagini au o rată ridicată de respingere, ce pagini și ce conținut îi determină pe vizitatori să dea click și să afle mai multe informații și ce tip de conținut îi determină pe vizitatori să vă achiziționeze produsele sau serviciile. Un site web are nevoie de analize avansate care vă oferă posibilitatea de a vedea ce anume funcționează și ce nu. Aceste informații vă oferă cheia pentru îmbunătățirea site-ului.

De asemenea, aveți nevoie de un sistem de gestionare a conținutului care să vă permită să adăugați și să programați rapid conținutul pe site. Crearea de conținut este o necesitate absolută pentru aproape orice tip de afacere și este cea mai sigură modalitate de îmbunătățire a clasamentelor SEO în timp. Un site care a rămas înghețat în timp nici nu aduce clienți noi și îi poate pierde pe cei vechi. În schimb, un site care distribuie în permanență conținut este unul care rămâne în atenția clienților, încurajează vizitele repetate, îi determină pe clienții fideli să distribuie mai departe conținutul, îmbunătățind astfel aspectul SEO.

Foarte important este și să încetați să mai folosiți Flash. Cu toate că Flash a fost cândva revoluționar, acum nu mai este. Ba chiar trage site-urile în jos și creează probleme majore cu dispozitive mobile. Este neprietenos cu SEO și îngreunează navigarea. Cu alte cuvinte, nu trebuie să mai amânați crearea unui nou site. Nici măcar Adobe – compania care a realizat Flash – nu folosește Flash pe site-ul propriu, iar asta ar trebui să vă spună tot ce este necesar să știți. Dacă site-ul pe care îl dețineți este bazat pe Flash, veți avea nevoie de o firmă creare site care să realizeze un nou site web care respectă cele mai noi tendințe.

În cele din urmă, trebuie să aducem în discuție și securitatea și conformitatea. Clienții trebuie să se simtă în siguranță în ceea ce privește confidențialitatea lor atunci când navighează pe un site web. Mai mult decât atât, motoarele de căutare prioritizează securitatea pe un site web. Acesta poate avea un implact drastic în ceea ce privește poziția SEO, mai ales cu Google. Trebuie să vă asigurați că respectați inclusiv reglementările GDPR. Amintiți-vă că securitatea protejează atât clienții, cât și afacerea pe care o dețineți. Multe afaceri îngheață și sunt inactive timp de mai multe zile în urma unui atac ransomware și pot fi responsabile în mod legal de compensații financiar extinse în caz de încălcare a securității.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.