Cum își petrece Valentina Pelinel ziua de naștere. Ce i-a pregătit Cristi Borcea

0

 

Sâmbătă, 8 decembrie 2018, Valentina Pelinel își aniversează ziua de naștere. Blonda împlinește 38 de ani. Fostul model are parte de o petrecere în familie, alături de soțul său, omul de afaceri cristi Borcea, și fiul lor, Milan.

Însă de la primele ore ale dimineții, Valentina Pelinel a fost răsfățată de partenerul ei de viață și fiul lor. Vedeta a primit un tort foarte frumos și foarte delicat, dar și un imens buchet de flori roșii, culoarea preferată a acesteia.

„Cea mai bună companie alături de care să îți petreci ziua de naștere este familia ❤?❤???”, a comentat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a primit urări de ziua sa și de la Elena Ciftici, buna ei prietenă care este make-up artist și care a aranjat-o pentru cununia civilă și pentru nunta cu Cristi Borcea.

„De ziua ta îți mărturisesc că sunt norocoasă că te am. Îți doresc multă sănătate, să fii mereu fericită și cu zâmbetul pe buze. Îmi doresc să te ferească Dumnezeu de tot ceea ce e rău și să-ți lumineze fiecare pas. Fiecare vis care îl ai să se sfârșească cu o împlinire, iar fiecare furtună să se termine cu un curcubeu.

Pentru noi îmi doresc multe alte decenii de prietenie sinceră, să ne creștem minunile împreună și ele să fie legate de o prietenie frumoasă că a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.