Cum îl va chema pe băiețelul Adelei Popescu

0

Adela Popescu a făcut anunțul mult așteptat

Pe cel de-al doilea copil al prezentatoarei îl va chema Andrei. Invitată într-o emisiune TV, Adela Popescu a făcut anunțul mult așteptat:

„Ne-am organizat destul de bine, am realizat că nu mai sunt atât de anxioasă, cum eram cu Alexandru, sunt pregătită pentru tot ce se întâmplă. Plânge cel mic numai când îi e foarte foame. Nopțile sunt mai grele, dar de regulă, sunt destul de ok. Am dat niște indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuții îndelungate…numele fiului nostru este Andrei. Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis să fie ceva să se potrivească cu Alexandru. M-am gândit și la chestia asta…Eu termenul îl aveam între Sfântul Andrei și Sfântul Nicolae și m-am gândit că decât să-i zic Nicu, mai bine Andrei. Am zis că mai bine să i de spună „Ardei”, decât „Moș Nicolae”, a povestit Adela Popescu la „Vorbește lumea”.

Adela Popescu mai are un băiețel pe nume Alexandru. Pe cel de-al doilea băiețel l-a adus pe lume pe cale naturală. Adela Popescu a povestit pe blog-ul personal prin tot ceea ce a trecut în timpul nașterii, dar și despre durerile pe care le-a avut:

„Durerile deja creșteau în intensitate și frecvența contracțiilor era la mai puțin de un minut. Fiecare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.