Cum îi învață Charlize Theron pe copiii ei să se implice în acțiuni de caritate

0

Charlize Theron este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, aceasta implicându-se totodată în diferite acțiuni de caritate. Ea are doi copii, Jackson, în vârstă de 7 ani, și August, în vârstă de 4 ani, și, deși au o vârstă fragedă, actrița îi învață deja de ce este important ca aceștia să îi ajute pe cei din jurul lor.

„Mereu spun să mergem și să facem ceva în folosul altor oameni”, a declarat Charlize pentru E! News. „Atunci când faci ceea ce spui, lucru pe care vrei să-l învețe și copiii tăi, este de ajutor”.

Charlize Theron încearcă să păstreze intimitatea când vine vorba despre copiii ei (pe care i-a adoptat în 2012 și 2015), însă ea a povestit că cei mici iubesc să aibă grijă de prietenii lor necuvântători. „Copiii mei iubesc animalele, așa că fac muncă voluntară la diferite adăposturi. Ei fac curat și alte lucruri de genul acesta. Noi încercăm! Noi încercăm să ne ajutăm comunitatea”, a declarat actrița.

Aceasta a organizat și un eveniment la Africa Center în New York pentru a strânge fonduri pentru organizația pe care a înființat-o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.