Cum i-a cerut tatăl lui Meghan Markle acesteia să pozeze în fata unor fotografi

0

Thomas Markle i-a scris un mesaj emoționant fiicei sale, dar printre rânduri a făcut și sugestia privind înscenarea reuniunii. Ducesa de Sussex a decis să nu accepte cererea tatălui său și să continue să se îndepărteze de el, tocmai din cauza acestei solicitări.

Între timp, fratele vitreg al lui Meghan, Thomas Junior, a dezvăluit că este „misiunea vieții” tatălui său să se reunească cu fiica sa intrată acum în familia regală britanică.

„Tatăl meu este foarte rănit și foarte confuz de ceea ce s-a întâmplat. Și cred că este foarte frustrat acum pentru că urmează să aibă un nepot din partea copilului său preferat, pe care l-a venerat pur și simplu. Ei au avut o legătură atât de strânsă în trecut, iar acum se întreabă dacă va ajunge să-și vadă nepotul”, a declarat Thomas Markle Jr.

Presa britanică a scris că tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, face eforturi considerabile pentru a se împăca cu fiica lui, cu scopul de a-și vedea nepotul sau nepoata. În acest context, el se gândește să dea în judecată Familia Regală a Marii Britanii.

Citește și: Fata lui «Tata Puiu» iese pe teren! Maria, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, dă probe de reporter la o televiziune

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.