Cum era văzută cântăreața Raluka înainte să apeleze la stiliști: „Un dezastru”

0

Atunci când ești persoană publică este extrem de importantă imaginea, iar aparițiile din societate au și ele un aport asupra succesului profesional.

Raluka este genul de artist care a înțeles că este foarte bine să apelezi la stiliști, la persoane avizate, care să te ajute să nu-ți mai bați capul cu hainele.

Cântăreața recunoaște că nu este o vreo împătimită a hainelor, și nici nu se pricepe prea bine la combinarea corectă a lor, însă ea mărturisește faptul că vrea să fie cunoscută și apreciată pentru vocea ei, lăsând stilul pe mâna stiliștilor.

 Da, de ceva vreme lucrez cu două stiliste și mă înțeleg foarte foarte bine cu ele. Vin și eu foarte des cu propuneri și chiar și cu idei, iar ele m-au învățat atât de bine încât știu dacă ceva nu mi-ar plăcea. Ele știu că în cazul în care îmi propun ceva care pentru ele e foarte cool, știu de dinainte dacă mie o să-mi placă sau nu. Câteodată încearcă să mă convingă, iar eu pentru că știu că ele știu mult mai bine decât mine să facă treaba asta, le las să-și facă de cap”.

Cum era văzută cântăreața Raluka înainte să apeleze la stiliști: „Un dezastru”

Imaginea unui artist este foarte importantă, ea te poate propulsa către succes sau, dimpotrivă, îți poate scădea din credibilitate și prestanță pentru că, să recunoaștem, aspectul fizic contează extrem de mult în zilele noastre.

Raluka ne-a mărturisit că și-a dat seama abia acum, după ce a început să colaboreze cu stiliști, că înainte nu se îmbrăca prea bine, „un dezastru” a afirmat categoric ea.

„Știu sigur că eram dezastru. Nu știu cum mă vedeau criticii de modă, dar mie nu-mi plăcea foarte tare pentru că n-am fost niciodată o fashionistă, cred că am mai spus asta. M-am bucurat foarte tare în momentul în care am început să primesc sfaturi de la niște oameni care știu să facă asta. Eu știu foarte bine să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.