Cum arată soția lui Michael Schumacher la cinci ani de la accidentul campionului de Formula 1

0

La începutul lunii ianuarie, Michael Schumacher a împlinit vârsta de 50 de ani, iar fanii săi din întreaga lume i-au transmis mesaje de încurajare. Corinna le-a transmis acestora un mesaj de mulțumire.

Vă mulțumim pentru toate urările de bine din ultimele patru săptămâni. Acesta este un an special pentru Michael, încadrat de cea de a 50-a aniversare și de cei 25 de ani petrecuți de la prima sa victorie în Campionatul Mondial (n.r. de Formula 1). Îmi pare bine să vedem că voi, la fel ca noi, vă distrați celebrând cariera sa”, a scris soția fostului pilot pe Instagram.

Corinna Schumacher este cea care ia toate deciziile importante în ceea ce privește starea de sănătate a lui Michael, stabilind inclusiv cine are voie să îl viziteze.

Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, de șapte ori campion în F1, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi la finalul anului 2013. Multe luni a fost în comă, iar când s-a trezit a fost luat în îngrijire de specialiști în neurologie.

În prezent, el se află în locuința sa din Elveția. În ultimii ani, familia lui Schumacher a oferit foarte puține informații privind starea sa de sănătate.

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.