Cum arată Mirela Vaida însărcinată în șase luni. Abia dacă se vede burtica de gravidă

0

Mirela Vaida și-a făcut apariția la o gală luni seară. Însărcinată în șase luni, prezentatorea de televiziune a ales pentru gala respectivă o ținută formată dintr-o salopteă de culoare neagră. Ținuta i-a venit de minune. Deși se află în șase luni de sarcină, burtica de gravidă a Mirelei Vaida abia se vede.

„În 6 luni, dar nu ratez nicio gală!! Celebrity Awards Successful Women!!! gala femeilor de Succes!”, a spus prezentatoarea de televiziune.

„Felicitări! Sarcină ușoară! Sunteți o doamnă foarte frumoasă, elegantă și o femeie de succes!”, „Radiezi atâta fericire!”, „Unde e burta, Mirela? te menții bine!”, ” Ești superbă!”, i-au transmis fanii de pe internet.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită și are doi copii, Carla și Vladimir. Vedeta ste însărcinată cu cel de-al treilea copil. Ea va aduce pe lume un băiețel.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.