Cum arată mama lui Lady Gaga

0

Lady Gaga a participat alături de mama sa, Cynthia Germanotta, la National Board of Review Awards, în New York.

Artista a primit premiul pentru Cea mai bună actriță pentru rolul ei din „A Star is Born” și, în discursul de mulțumire, aceasta i-a adus un omagiu mamei sale.

„Noi am avut întotdeauna un mod special de a trăi și de a aborda viața, familia mea italiană imigrantă. Îți mulțumesc că ai crezut în mine mama. Îți mulțumesc că ai crezut atât de mult în mine pentru a-mi îndeplini visurile. Întotdeauna tot ce fac este pentru a-mi face familia mândră”, a spus Lady Gaga.

Cynthia Germanotta, în vârstă de 64 de ani, și-a privit cu mândrie fiica pe scenă, iar cele două au fost inseparabile toată seară, făcând numeroase poze împreună. Lady Gaga a ales să poarte o rochie tuxedo neagră, iar mama ei a ales o ținută bleumarin.

Lady Gaga le-a mulțumit în discursul său și lui Bradley Cooper și Sam Elliot, amândoi fiind și ei câștigători la NBR Awards. „Bradley, nu aș sta aici dacă nu ai fi fost tu. Îți mulțumesc că ai avut încredere în mine și mi-ai oferit rolul principal în debutul tău ca regizor. Îți mulțumesc că ai avut încredere în mine și ai fost un coleg, un vizionar și un prieten. M-ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.