Cum arată Gabriela Cristea cu doar câteva zile înainte de a naște | Româneşti, Vedete

0

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, și soțul său, Tavi Clonda, 39 de ani, vor deveni în scurt timp părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o frumoasă fetiță, pe nume Bella Victoria Margot, în vârstă de 1 an și jumătate, iar acum așteaptă venirea pe lume a unei surioare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au pregătiti camera bebelușei și cu această ocazie au postat pe Instagram câteva imagini în care o putem admira pe viitoarea mămică lângă pătuț, dar și ajustând perdelele la mașina de cusut:

Cum arată Gabriela Cristea cu doar câteva zile înainte de a naște

Gabriela Cristea va naște înainte de termen, prin operație de cezariană și săptămâna viitoare va afla exact data când fetița sa va veni pe lume: „Marți mergem la un ultim control. Să vedem cum e fetița, cum e Gabi. Încă nu știm când va naște. Eu o să asist, dar după geam. Așa am făcut și la Victoria. Sper să mă lase, vreau să-i aud primul sunet. Nu am ce să filmez, pentru că nu se vede nimic. Prima oară mi s-au înmuiat picioarele. Sper să nu leșin, să fiu și acum bărbat”, – a mărturisit Tavi Clonda pentru Libertatea.

Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.