Cum arată cei doi băieți ai Pamelei Anderson – Brandon și Dylan au o carieră de succes în modelling

0

Brandon Thomas Lee, în vârstă de 23 de ani, și Dylan Jagger Lee, în vârstă de 22 de ani, sunt cei doi băieți pe care Pamela Anderson îi are împreună cu fostul ei soț, Tommy Lee.

Cei doi s-au aflat încă din naștere în atenția presei, în special din cauza relației tumultuoase a părinților lor, însă în ultimii ani s-au remarcat și pe cont propriu prin colaborări cu diverse case de modă și designeri, dar nu numai.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru The Kyle and Jackie O Show, Pamela Anderson a vorbit despre relația cu cei doi băieți ai săi, precizând că este foarte mândră de ei. „Brandon se descurcă foarte bine, în ciuda tuturor lucrurilor, și Dylan, amândoi sunt foarte bine”, a declarat ea. „În ciuda noastră”, a ținut să precizeze Pamela, făcând referire la ea și fostul ei soț, Tommy Lee.

Brandon este în prezent model și actor, de asemenea el a apărut în reality-show-ul The Hills: New Beginnings. Și Dylan lucrează ca model, însă muzica este pasiunea lui, el fiind DJ, producător muzical și parte a trupei Midnight Kids. Cariera de model a celor doi a debutat cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.