Cum alegem fotograful pentru nunta

0

Pentru pregatirea unui eveniment atat de important ca nunta se depun foarte multe eforturi astfel incat totul sa iasa perfect, de la coafura miresei pana la asezarea invitatilor la mese. Insa, peste ani si ani, important nu va fi felul in care s-a desfasurat evenimentul, ci momentele pe care le-au surprins fotograful de nunta si echipa de filmare, pentru ca poate vom uita micile scapari, sau momentele amuzante din timpul nuntii, insa ne vor ramane fotografiile si filmarile. Astfel ca fotograful joaca un rol foarte important si este bine sa il alegem pe cel potrivit noua. Iata cateva aspecte pe care sa le ai in vedere atunci cand faci selectia:

Experienta fotografului

Dupa ce vei face un calcul rapid al pretului hainelor, chiriei salii in care se va desfasura nunta si al formatiei contractate, vei fi poate tentat sa aloci un buget mai mic pentru fotograf. Iti recomandam sa nu faci rabat tocmai la acest aspect, pentru ca tariful unui fotograf reflecta si calitatea serviciilor prestate de acesta. De exemplu, un fotograf nunta Bucuresti are cu siguranta foarte multa experienta, lucrand cu multe cupluri, astfel ca, uitandu-ne pe portofoliul sau ne putem da seama de calitatile sale.

Felul in care se desfasoara comunicarea dintre fotograf si miri

Este foarte important sa comunicam fotografului exact ceea ce ne dorim de la el, insa la fel de important este ca acesta sa fie receptiv la ideile noastre. Daca deja ai luat legatura cu un fotograf, i-ai comunicat ideile tale, insa acesta insista sa si le impuna pe ale lui, s-ar putea sa nu fie tocmai alegerea potrivita.

Imaginatia de care da dovada fotograful

Nu inseamna insa ca fotograful nu poate veni cu idei proprii, chiar este indicat sa faca asta. Fiind o fire artistica, ne poate ajuta sa alegem un decor potrivit pentru fotografii, poate sugera o tematica pentru acestea si ne poate veni in ajutor cu recuzita, daca este cazul.

Recomandarile prietenilor

Daca dai sfoara in tara ca iti cauti fotograf de nunta, s-ar putea sa fi asaltat cu tot felul de recomandari de la cunostinte care garanteaza calitatea serviciilor anumitor fotografi. Nu te baza niciodata pe reclama facuta de altii, verifica intotdeauna portofoliul fotografului, seriozitatea sa si modul in care se comporta in relatia cu clientii sai.

Si, nu in ultimul rand, nu uita ca pentru niste fotografii de nunta reusite este important sa te bucuri de fiecare moment al evenimentului!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.