Cum a reușit să slăbească Anda Adam 12 kilograme în 2 luni: „Am slăbit mâncând orice”

0

Anda Adam este o apariție de neratat pe scenele din România. La vârsta de 38 de ani, vedeta se poate mândri cu un fizic incredibil. Vedeta a reușit să scape de 12 kilograme în 2 luni, renunțând la doar 2 lucruri: sarea și zahărul.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a dezvăluit Anda Adam.

„Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala şi trebuie sa alterneze proteinele. Ea manânca practic orice, important e ca manânca fara sare şi fara zahar. Medicul explica faptul ca în orice aliment exista aceea cantitate de sare necesara organismului nostru. Anda a slabit 6 kilorgrame, sta de o luna pe regim”, a afirmat Lilia Caraush, prietena Andei Adam.

Cum decurge viața intimă a Andei Adam cu soțul ei

”Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.