Cum a reacționat tatăl Mirelei de la Insula Iubiri când l-a văzut pe iubitul ei. A avut parte de un șoc

0

 

Mirela, fostă concurentă la show-ul Insula Iubirii, a acordat un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a oferit detalii despre actualul ei iubit, un om de afaceri pe nume Florin Tecar.

„Părinții mei aveau și o afacere lângă el, tot la o stațiune de tratament. Acolo ne întâlneam mai des pe terase, însă atunci el era căsătorit, eu eram și eu căsătorită. Eram doar preteni, dar acum trei luni ne-am îtâlnit cu niște prieteni, după care am tot ieșit la mese împreună.

Două luni am fost invitații la mese. la un moment dat mi-a cerut să petrec un weekend cu el și am zis da. ce am de pierdut? Eram o femeie singură. A rezervat un apartament în maramureș, eu nu știam unde ajung. A rezervat un apartament că nu știa dacă vreau să dorm sau nu singură. Nici el nu era sigur de o relație cu mine, pentru că emisiunea Insula Iubirii era în curs. Nu știa dacă are nevoie de cineva care e cunoscut. Nu era sigur că vrea o relație cu mine, dar totuși voia”, a povestit ea.

„Se apropia ziua mea de naștere în noiembrie și mă tot întreba dacă orgnizez ceva. I-am spus că fac o masă la mine acasă și îl invit. Și într-un weekend i-am zis tatălui meu să pregătească un ceaun vânătoresc și să-l invit la noi, ca să-i fac cumva intrarea și cu tata. Era foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.