Cum a putut Bianca Drăgușanu să se arate la fereastră. Ipostază de infarct

0

 

Bianca Drăgușanu a stârnit numeroase comentarii cu cea mai recentă ipostază în care s-a afișat pe rețelele de socializare. Vedeta s-a lăsat fotografiată îmbrăcată sumar, într-un body, în dreptul unei ferestre. Bianca Drăgușanu a pozat în așa fel încât să-și scoată în evidență posteriorul. Comentariul făcut de ea lângă imaginea respectivă este unul neașteptat:

„Good morning ☀️ ?❤️ without fucking ## ???”.

„Așa ne saluți tu, cu c…l?”, „Cât de penală ești! Când o să crească fata ta mare cred că o să fie tare „mândră” de tine!!!”, „Oare o fi adevărat?”, i-au scris internauții.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.