Cum a intrat Aylin Cadîr în showbiz. Horațiu Mălăele i-a influențat cariera

0

Aylin Cadîr e actriță de meserie, însă a debutat în showbiz cu o trupă de fete. Steaua ei norocoasă a fost trupa Pops, înființată imediat după terminarea concursului Alege A.S.I.A., o formație în vogă în acea perioadă.

Aveam 16 ani. Era un concurs mare, anunțat peste tot, părinții mei au zis că ar fi cazul să merg. Și cu tata de mânuță m-am dus la concurs. Fără să am nici o așteptare, deci m-am dus la mare plesneală. Singura mea dorință era să mă simt bine și să mă distrez.

Așa au fost toate probele pe care le-am tot dat și am trecut mai departe. Până și în finală țin minte că vorbeam cu mama, care îmi zicea: „Stai liniștită, că dacă nu câștigi, vii acasă și tot e bine!”. Adică nimeni nu se aștepta ca eu să câștig. Acela a fost momentul care mi-a schimbat viața, își amintește Aylin despre primul ei moment de glorie.

A stat trei ani în Pops, apoi ea și cele trei colege au ales să se despartă, fiecare să își urmeze propriul drum. Ne înțelegeam bine, dar muzical nu mai funcționa. Fiecare dintre noi avea deja alte interese profesionale, eu eram la Actorie, îmi plăcea foarte mult și voiam să-mi dedic tot timpul facultății. A fost o ruptură profesională foarte naturală, recunoaște Aylin.

Meseria asta vine cu multe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.