Cum a filmat-o Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu chiar înainte de revelion. Ce dans nebun a făcut diva de la Monaco

0

 

Sportivul austriac Felix Baumgartner şi-a filmat iubita, Mihaela Rădulescu, dansând sexy în faţa lui, prefăcându-se că are în mână o chitară. Îmbrăcată într-un pulov de cullare mov și în pantaloni, diva de la Monaco demonstrează că are ritmul în sânge și se dezlănțuie orin casă, dansul ei fiind unul demențial.

„Iubita mea @mihaelaradulescuschwartzenberg se încălzește pentru 2019. #Money4nothingButTheChicksAreFree Music: Glory Days The Federal Empire”, a comentat Felix Baumgartner pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

My Girlfriend @mihaelaradulescuschwartzenberg is already warming up for 2919! Are you too? We gonna kill 2019 #Money4nothingButTheChicksAreFree Music: Glory Days The Federal Empire

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on Dec 31, 2018 at 2:27pm PST

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.