Cum a evoluat Catrinel Menghia de-a lungul timpului și cum arăta acum 32 de ani

0

Catrinel Menghia, de la fata simplă din Iași, la fotomodel de talie internațională

Catrinel Menghia s-a născut pe 1 octombrie 1985 la Iași. Ea a fost descoperită la doar 16 ani de către un director al unei agenții de fotomodele cunoscute și de atunci viața ei s-a schimbat total. De-a lungul anilor, românca a pozat în reviste internaționale celebre și a devenit un model de succes în întreaga lume.

Catrinel Menghia a acceptat provocarea „#10YearChallenge”

Zilele trecute, Catrinel a postat pe contul său de Instagram o galerie cu fotografii care reprezintă evoluția sa – de la fetița simpatică, din anul 1987, la femeia matură din 2019, care la rândul ei așteaptă un bebeluș. Vezi mai jos galeria foto postată de Catrinel!

În prezent, Catrinel Menghia se pregătește să devină mămică. Românca este extrem de fericită, mai ales că își dorea de ceva timp să aibă un copil. Ea se iubește cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani. Catrinel a fost căsătorită cu Massino Brambati timp de 6 ani, până să decidă să divorțeze în 2011. „Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu și soțul meu trăgeam în direcții diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți. Acum sunt foarte fericită și abia aștept să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.