Cum a cunoscut-o Bogdan de la Insula Iubirii pe actuala lui iubită. Totul a plecat de la aniversarea lui Ionuț Gojman

0

După divorțul de Hannelore, Bogdan trăiește o nouă poveste de iubire. Cea care i-a cucerit inima se numește Alexandra și are 20 de ani. Noua iubită a lui Bogdan, o blondă care arată foarte bine, este din Târgu Mureș, astfel că acesta face foarte des drumul de la timișoara la Târgu Mureș pentru a o vedea.

Bogdan a dezvăluit cum a cunoscut-o pe actuala sa iubită. Totul s-a întâmplat în urmă cu o lună, după ce Bogdan a fost la aniversarea lui Ionuț Gojman, și el fost concurent la show-ul Insula Iubirii.

„Totul a fost întâmplător, am fost invitatul lui Ionuț la împlinirea vârstei de 30 de ani, iar planurile mele erau să mă îndrept spre Timișoara după eveniment. Nehotărât, acesta m-a sfătuit să mai rămân o zi pentru relaxare, am mers cu el și prietenii lui să cinăm și să ieșim la un pahar de vin.

În momentul în care m-am așezat la masă, privirea mi-a fost captată de Alexandra care se afla la 3 mese distanță, următoarele două ore nu mi-am putut luă privirea de la ea, totul a fost întâmplător. După cum se spune, momentul potrivit la timpul potrivit.

Momentan suntem în cunoaștere, este o femeie extraordinară și mă bucur nespus că a apărut în viața mea. În momentul de față sunt foarte liniștit și împlinit în ceea ce privește o nouă relație și voi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.