Culorile anului 2019 în modă! Iată nuanțele care nu trebuie să-ți lipsească

0

Culorile anului 2019 în modă dictează tendințele întregii industrii a fashionului. În anul ce urmează, trendurile vor fi axate pe eleganță, rafinament și originalitate.

Mai mult decât atât, nuanțele în modă reprezintă primul impact vizual dintre ținută și ochiul privitorului, scrie YVE.ro. Nuanța va eclipsa întotdeauna modelul și croiala unui articol de îmbrăcăminte sau de încălțăminte, lucru valabil și în cazul accesoriilor.

Care sunt culorile anului 2019 în modă?

Culorile anului 2019 în modă reprezintă, de fapt, linia pe care o vor urma designerii și tendințele care vor fi adoptate de majoritatea populației. Articolul de față prezintă doar câteva aspecte general valabile pentru moda anului 2019. Culorile anului 2019 în modă sunt:

Verde măslină

Potrivit Harper’s Bazaar, designerii au avut întotdeauna o afinitate pentru verdele măslină. În sezonul ce urmează, nuanța aceasta va fi mai prezentă decât niciodată. Dacă până acum verdele nu s-a putut bucura de o prezență constantă în colecțiile marilor creatori de modă, anul acesta, verdele măslină va ajuta, prin subtilitatea sa, la compunerea unor ținute unice.

Culorile anului 2019 în modă – rochie din satin verde măslină cu pălărie maro din velur pe podium

Roz pudrat

Rozul pal înseamnă eleganță și rafinament. Încă de la primul contact vizual, o ținută dirijată de această nuanță transmite ideea de delicatețe. Un alt motiv pentru care rozul pal este una dintre culorile anului 2019 îl constituie adaptabilitatea. Nuanța poate fi purtată atât pe o rochie de mireasă, cât și pe un pardesiu gros în prag de iarnă.

Culorile anului 2019 în modă - roz pudrat. Vanessa Hudgens intr-o rochie roz pudrat lungă fără bretele din material de voal pentru covorul roșu. Gigi Hadid într-un costum roz, geacă biker și pantaloni evazați, ochelari de soare
Culorile anului 2019 în modă – roz pudrat. Vanessa Hudgens intr-o rochie roz pudrat lungă fără bretele din material de voal pentru covorul roșu. Gigi Hadid într-un costum roz, geacă biker și pantaloni evazați, ochelari de soare

Citește și: Paltoane de iarnă în tendințe! Chic…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.