Cu tricouri personalizate aniversare nu dai greș niciodată!

0

Se spune mereu că aniversarea de 40 de ani reprezintă sfârșitul tinereții și începutul maturității. Indiferent dacă ești sau nu de acord cu această afirmație, cert este că împlinirea a 40 de ani de viață este un moment care trebuie marcat așa cum se cuvine. Prin urmare, dacă unul dintre prietenii tăi sau dintre cei dragi ție împlinește această vârstă specială, ai grijă să îi oferi în dar ceva cu adevărat unic. Deja simți că intri în panică? Nu-ți face griji, suntem aici să te ajutăm cu câteva sugestii!

Cadourile personalizate sunt soluția

După cum am afirmat ceva mai sus, este nevoie de un dar aparte pentru a marca această zi specială. Și, dacă până acum aid at dovadă de ceva mai multă inspirație în alegerea cadourilor, acum simți că orice idee ai avea parcă e prea puțin, lipsește ceva. Specialiștii sunt de părere că de această dată nu dai greș cu cadourile personalizate, și o să îți explicăm imediat de ce.

Cană personalizată

Cană? Oh, nu! Desigur că și tu ai exclamat la fel când ai citit sugestia noastră! Dar nu te grăbi, citește până la capăt. Nu trebuie să fie acea cană clasică, cu un citat motivațional, numele lui, și un 40 mare pictat pe ea. Discută cu specialiștii de la o firmă care se ocupă cu așa ceva și vezi dacă nu îi imprima acestuia cana cu imagini cu prietenia dintre voi doi, de-a lungul timpului. Pentru un efect special, alege să fie o cană care ăși schimbă culoarea la căldură, iar cafeaua sau ceaiul de dimineață va avea un alt gust pentru el de acum încolo: cel al prieteniei adevărate.

Album foto

Vă leagă o prietenie de peste X ani? Vă cunoașteți de la grădiniță și de atunci ați fost mereu unul de altul? Atunci un album foto, în care să strecori doar fotografii cu voi de-a lungul timpului este un cadou special. În acest fel veți realiza încă o dată că prietenia adevărată există și trece cu succes proba timpului, iar voi sunteți dovada.

Tricouri personalizate

De asemenea, un cadou reușit sunt și acele tricouri personalizate aniversare. Le poți găsi ”de-a gata” în magazinele de profil, sau ai posibilitatea să le personalizezi cum vrei tu. Aceste piese vestimentare au mereu succes pentru că pot fi purtate la aniversare, în parc cu copiii, sau în alte împrejurări. Nu-ți face griji, prietenul tău va adora un set de tricouri personalizate aniversare, pentru că 40 de ani este o vârstă la care bărbații se simt cel mai bine: au încă farmecul tinereții, au o stare bună de sănătate, dar și ceva din înțelepciunea maturității. Din fericire, ai la dispoziție o gamă vastă de modele de tricouri personalizate aniversare, și care pot fi special create pentru personalitatea fiecăruia.

Nu depăși limita bunului simț!

Chiar dacă persoana aniversată îți este prieten de-o viață, și știi că are și simțul umorului, nu depăși niciodată limita bunului simț cu niște tricouri personalizate aniversare. Da, este adevărat, trebuie să ții cont de personalitatea sărbătoritului, și poți face ceva frumos și fără să jignești sau să folosești vreo imagine care să fie interpretată greșit. Dar hai să nu îți faci griji inutile, cu siguranță vei găsi ceva memorabil, care să producă și haz, și care să se potrivească la fix.

Nu uita și un mic… amănunt. Ghicești care? Normal, mărimea pe care o poartă la haine. Cum ar fi să oferi în dar un set de tricouri personalizate aniversare de o bună calitate, imprimate perfect, cu un mesaj sugestiv, iar sărbătoritul să nu aibă posibilitatea să le poarte deoarece sunt fie prea mari, fie atât de mici încât nici măcar juniorul familiei să nu le poată folosi. Bine, am exagerat puțin, dar ai înțeles ideea, nu-i așa? Dacă nu ești sigur pe mărime, și nici nu îndrăznești să întrebi, discută cu specialiștii de la firma care se ocupă cu imprimarea tricourilor și vezi ce soluție primești și de la aceștia. Nu-ți face griji, este imposibil să nu găsești tricoul potrivit!

Tricouri personalizate aniversare pentru femei

Am tot discutat până acum despre bărbați și prietenia dintre ei. Dar nu trebuie să neglijăm că și pentru femei vârsta de 40 de ani este una specială. Cadourile potrivite pentru ele sunt oarecum asemănătoare cu ale bărbaților, la care mai poți plusa cu un pandantiv special, un aranjament floral frumos, o brățară cu 40 de decorațiuni, și, de ce nu, tot cu tricouri personalizate aniversare.

Oricât ar fi de pasionată de modă, sau tocmai din acest motiv, o femeie va găsi mereu ocazia să poarte un tricou. Și dacă au parte de tricouri personalizate aniversare cu atât mai mult, deoarece le reamintește de prietenia, iubirea, respectul celor din jurul ei. În cazul femeilor, acestea adoră mesajele prin care le sunt recunoscute meritele, gen ”cea mai bună mamă/soție/iubită”, alături de ceva haios, care să aducă discret aminte și de vârsta pe care niciuna nu și-o recunoaște. Dacă vrei să nu se simtă jignită, o demnă urmașă a Evei va adora pur și simplu un set de tricouri personalizate aniversare, în care se regăsește câte un produs pentru fiecare membru al familiei. Plimbările prin parc, întrecerile pe role sau cu bicicletele vor fi de acum mult mai speciale.

Și, cum ți se par sugestiile noastre? Ai găsit una care să fie pe placul tău? Sau poate că pornind de la ideile noastre ai reușit să găsești cadoul perfect pentru aniversarea de 40 de ani a celui mai bun prieten, a partenerului sau a fratelui/surorii?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.