Cu cine se iubește fostul soț al Elenei Băsescu. Syda și-a petrecut sărbătorile cu o brunetă super sexy

0

 

Bogdan Ionescu, poreclit „Syda”, trăiește o nouă poveste de dragoste. Fostul ginere al ex-președintelui României, Traian Băsescu, a petrecut sărbătorile în compania unei brunete, pe nume Sofia Meraki.

Fostul partener de viață al Elenei Băsescu a fost în Poaian Brașov cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acesta a petrecut alături de părinții săi, de cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu mezina lui Traian Băsescu, dar și alături de Sofia Meraki, despre care se spune că ar fi noua sa iubită și care nu este străină de lumea mondenă din România.

Pe Instagram au apărut fotografii cu Bogadn Ionescu și noua lui cucerire, în ipostaze tandre.

Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. Cu două zile înainte de Revelion 2019, Bogdan Ionescu Syda a fost implicat într-un scandal de proporții cu omul de afaceri Gigi bercali, în Poiana Brașov.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.