Cu ce regizori visez să lucrez (de Corina Bud)

0

Dar cel mai mișto e că ai ocazia să lucrezi foarte aproape cu minți creative excepționale; scenariști, scenografi, directori de imagine, costumieri si…OMG…regizori. Un regizor vizionar, un artist de anvergură îți poate schimba complet cariera. E una din întâlnirile esențiale din viața unor fluturi pop și e esențial cu cine alegi să lucrezi. De-a lungul anilor am avut șansa să lucrez cu destui oameni talentați, dar sunt în continuă căutare de nou, de adevăr, de viziuni complet diferite. Așa că, îmi permit să visez cu ochii deschiși și, dacă aș putea să aleg, aș merge oricând pe mâna lui:

Dexter Navy

Tipul ăsta are un trip vizual incredibil. Dacă vă plac clipurile lui ASAP Rocky (și e imposibil să nu le găsiți supercool), Dexter e în spatele multora dintre ele. Omul simte superbine moda, are o estetică intoxicantă, care te obsedează, un cut absolut particular și, la numai 23 de ani, e incredibil cât de conturată este arta lui. E genial, la cât e de tânăr e clar că e abia la început și îi invidiez din inimă pe cei care pot să lucreze cu londonezul ăsta atât de cool.

https://dexternavy.com

Cole Benett

E hot, hot, hot, are 23 de ani și a crescut visând să pună imagini pe piesele hip-hop pe care le asculta în cartierul din Chicago în care a crescut. Ador maniera în care își colorează visuals-urile, flow-ul care te duce ușor, fără să te agreseze cu nimic și din tot ce am citit despre om, pare superchill, pasionat până la demență de ce face și obsedat să aibă fun pe set, să experimenteze, să facă crowd creativ cu artiștii cu care lucrează.

Transformă totul într-o energie familiară și mi se pare superbă ideea lui de a filma Nowadays’ al lui Lil Skies pe holurile liceului lui. Uitați-vă la clip: câte de cool e combinată asta gangsta meets teen idol’,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.