Cristina Țopescu are cele mai dragi amintiri. Fotografii nemaivăzute cu mama și bunica ei

0

„Am fost de Crăciun la mama mea și mi-a dat niște poze. 3 generații: bunica (la 27 de ani), mama mea (tot la 27 de ani) și eu la 32 de ani, într-o fotografie de Gabi Miron și o alta nu mai știu de cine.

Bunica mea e cea care m-a crescut, la Oradea, unde m-am și născut, îi spuneam mama Eva, tare-tare mult am iubit-o !♥ Stați cu părinții, cu bunicii voștri, bucurați-vă de ei !”, le-a transmis Cristina Țopescu celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

Cristina Țopescu este o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu.  Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a fost înmormântat în data de 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar din București. Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii.

Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie’ la Fonduri Europene

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.