Cristina Șișcanu mai decoltată ca niciodată. Are bust de infarct

0

După ce a reușit să slăbească, soția fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a devenit din ce mai îndrăzneață. Conștientă de atuurile fizice pe care le are, Cristina Șișcanu se afișează din ce în ce mai des în ținute sumare, care să-i pună în valoare fizicul.

În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul de socializare, jurnalista apare în sutien, cu bustul la înaintare. Cristina Șișcanu are un decolteul impresionant, care atrage toate privirile ca un magnet.

„Ți se vede sfărcul stâng”, „Foarte frumoasă”, „iar ai simțit nevoia să îți arăți sânii pe FB”, „Minunată”, „cristina, tu ești frumoasă oricum, dar de ce simți tu nevoia să postezi în fiecare zi câte o poză? Nu te obosește? Cred că tu simți nevoia de apreciere… Aici, de exemplu, ți se vede mamelonul. Nu e frumos și nu îți fac cinste astfel de postări. Știu că ești o femeie deșteaptă, categoric se vede, toată lumea știe. dar, ca să fii respectată, fii mai reținută cu postările provocatoare”, au comentat internauții la vederea fotografiei cu Cristina Șișcanu în sutien.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.