Crema miraculoasă contra ridurilor cu 11 uleiuri esențiale

0

Din moment ce începem să înaintăm în vârstă, o să trecem atât prin experiențe pozitive cât și negative. Schimbările aspectului nostru fizic sunt printre cele mai mari provocări. Fața începe să se „încrețească”, iar aspectul elastic și catifelat începe să dispară. Numei nu poate scăpa definitiv de riduri. Lupta împotriva acestor inamici datează de foarte mult timp, iar toate produsele și tehnicile cosmetice sunt degeaba.

Nici măcar cremele foarte scumpe nu pot garanta că vor da randament, în schimb, există o soluție care te mai poate ajuta în această problemă.

Puteți încerca să vă preparați propria voastră cremă de față. Rețeta este surprinzător de eficientă și durează foarte puțin să o prepari. Pe lângă faptul că pielea este hidratată, ridurile sunt reduse, iar procesul de îmbătrânire a pielii este vizibil încetinit. Și până la urmă, este realizată din ingrediente naturale!

Care sunt ingredientele pentru crema de față cu uleiuri esențiale

Pentru a prepara această cremă uimitoare vei avea nevoie de 11 uleiuri esențiale. De ce se recomandă folosirea acestor 11 uleiuri? Pentru că fiecare ulei are caracteristicile sale, iar fiecare are un efect diferit asupra pielii. Până la urmă, cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine pentru tenul tău.

1. Ulei de arbore de ceai – în mod general este eficient pentru acnee şi un bun dezinfectant;
2. Ulei din sâmburi de struguri – este un antioxidant formidabil, ceea ce arată că este un bun aliat în lupta cu ridurile;
3. Ulei de gălbenele – un bun cicatrizant;
4. Ulei de lavandă – pe lângă aroma foarte plăcută, ajută în procesul de eliminare a ridurilor şi calmează zonele iritate;
5. Ulei de rosmarin – oferă pielii o tonifiere optimă;
6. Ulei de măceşe – pe lângă efectul de hidratare, este un bun antirid şi tonifiant;
7. Ulei de avocado – este un bun ulei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.