Courteney Cox, alături de iubitul ei, Johnny McDaid, într-o nouă fotografie de cuplu

0

Solistul de la Snow Patrol a împlinit 43 de ani în urmă cu două zile, iar Courteney Cox a marcat această zi specială printr-un mesaj emoționant și o fotografie alături de iubitul ei: „Mereu ascultă indiferent de subiectul discuției. În timp ce alții își pierd interesul…lui încă îi pasă. Transformă cuvintele în poezie și gândurile în melodii. Are o inimă tandră, o minte frumoasă, un simț al umorului trăznit și este foarte chipeș. La mulți ani J. Te iubesc.”

În urmă cu o lună, Courteney și-a aniversat ziua de naștere, marcând împlinirea vârstei de 55 de ani printr-o petrecere alături de prieteni, inclusiv fostele sale colege de platou, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow. „Cât sunt de norocoasă că îmi aniversez ziua de naștere cu acestea două? Vă iubesc fetelor. Atât de mult”, a scris actrița.

Deși Courteney Cox are doar de câteva luni un cont de Instagram, deja a strâns 2.8 milioane de fani care îi urmăresc activitatea. Actrița postează fotografii personale, așa cum a făcut și luna trecută, când a ales o imagine cu ea și fiica ei, purtând aceeași rochie violent, la distanță de două…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.