Corina Gabriela Ionita, supraviețuitoare a tragediei de la Colectiv, despre cum i s-a schimbat viața în ultimii patru ani

0

Corina Gabriela Ionita, una dintre supraviețuitoarele tragediei de la Colectiv, a fost chiar azi audiată la Tribunal în cazul Colectiv și ne-a oferit câteva declarații.

„Am apucat să văd o parte din acel filmuleț, înainte de a intra în sala de judecată și mi s-a făcut rău”, ne-a declarat Corina, cu privire la video-ul publicat de Libertatea. „Voi scrie o părere cu privire la acest clip, însă când mă voi simți în stare”.

În ceea ce privește motivul pentru care a fost chemată la audieri, Corina ne-a zis: „Am fost întrebată dacă am cerut daune, morale, materiale, și dacă le mențin, dar și cum mi-a fost afectată viata personală și profesională”.

În urmă cu numai două zile, Corina Gabriela Ionita posta un mesaj emoționant și cutremurător despre cum i s-a schimbat viața în cei aproape patru ani care au trecut de la tragedia de la Colectiv, mesaj pe care îl publicăm, neschimbat, mai jos. Trebuie să îl citești până la final pentru a înțelege mai bine cu ce s-au confruntat cei care au reușit să scape cu viață din incendiul de la Clubul Colectiv.

„Mulțumesc statului român, sistemului medical românesc, care în urmă cu 4 ani aproape că m-au omorât. M-am aflat printre „norocoșii” care au ars și au inhalat fum în doze”ideale” și am mai avut și o piele tot „ideală”(după cum mi-au spus medicii englezi), care s-a încăpățânat să se refacă în timp record și care nu a format cheloizi. Mulțumesc ISU, pentru că a decis ca eu să merg la Colțea, cu arsuri pe 40 % din suprafața corpului. Mulțumesc medicilor din Elias, care m-au lăsat pe acel pat ruginit, cu acel tifon pus la mișto de cei din Colțea și cu acea pătură scorțoasă pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.