Corina Caragea pleacă de Crăciun în Germania și de Revelion la New York

0

„Petrec Crăciunul în Germania și Revelionul, la New York! Am ales două destinații asortate perfect cu fiecare sărbătoare. Voi fi alături de familie și de prieteni, ceea ce cred că e cel mai important în această perioadă, nu numărul cadourilor sau bogăția culinară de pe masă”, ne-a mărtuirisit Corina, care pe 31 decembrie împlinește 36 de ani.

Corina Caragea a mai fost în vacanță în America în 2016

Faptul că-i plecată o scutește de gătit, o activitate care nu-i tocmai pe placul ei, mai ales când vine vorba de preparate complicate, tradiționale, care cer mult timp: „De Sărbători, mă așez la masa altora și mă bucur de ceea ce au pregătit ei. Bucătăria este ultimul loc în casă în care mă găsiți”.

Chiar dacă acum preferă să prindă Crăciunul peste hotare și să se bucure de tradițiile altor locuri, Corina ne-a mărturisit că-și amintește cu drag de Sărbătorile copilăriei, petrecute la țară, la bunici: „Acolo, am luat parte la toate obiceiurile. Mirosul de cozonaci aburinzi puși lângă sobă de mamaie, vocile colindătorilor la poartă, mirosul de șorici pârlit, mirosul de iarnă, sunetul zăpezii scârțâind sub bocancii lui tataie, trăgând de sania pe care râdeam fericită…”.

EXCLUSIV/ „A fost șocul vieții când am aflat cine e Moș Crăciun!’….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.