Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry a dat numele unei flori

0

Archie, copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry continuă să facă istorie.

În cadrul Festivalului Malvern Spring organizat de Royal Horticulture Society, o crizantemă galbenă a fost numită „Archie Harrison” în onoarea celui mai nou membru al familiei regale, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, care s-a născut pe 6 mai.

Floarea a fost expusă în cadrul Chelsea Flower Show la Royal Hospital în Chelsea, Londra și, potrivit Country Living, culoarea a fost aleasă înainte de nașterea lui Archie, păstrând un gen neutru.

„Am ascuns destul de bine soiul nostru de când Ducesa de Sussex a anunțat că este însărcinată în luna octombrie a anului trecut”, a declarat Martyn Flint, manager al Chrysanthemums Direct pentru Country Living.

„Ne bucurăm să marcăm acest moment important și le transmitem felicitările noastre părinților, Altețele Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex, alături de noua noastră Chrysantheum ‘Archie Harrison.’ Abia așteptăm să vedem această floare crescând alături de cel care i-a dat numele.”

Archie nu este singurul membru al familiei regale care a dat numele unei flori. Prințul Louis se bucură de aceeași distincție, în onoarea sa primind un nou nume floarea violet clematis (Clematită…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.