Connect-R, declarații emoționante despre fosta lui soție, Misha: „E femeia pe care o iubesc cel mai mult”

0

Connect-R și Misha au divorțat în urmă cu aproape doi ani, după o relație frumoasă de dragoste. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței pe care o au împreună, Maya, în vârstă de 4 ani.

Connect-R și Misha au petrecut de curând o vacanță împreună. Acest lucru i-a făcut pe fanii acestora să se întrebe dacă nu cumva cei doi au ajuns din nou împreună, mai ales că mereu cei doi au vorbit foarte frumos unul despre celălalt. Connect-R, pe numele său adevărat Ștefan Mihalache, a vorbit cu onestitate despre relația pe care o are în prezent cu Misha, fosta lui soție dar și mama fetiței sale, și a ținut să facă câteva dezvăluiri înduioșătoare.

„O să încerc să fiu tot timpul cea mai bună versiune a mea, dar dacă nu o să reușesc nu e niciun fel de problemă. Frumusețea unui om vine din interiorul lui, știu oameni care nu sunt atât de estetici, dar care sunt atât de plăcuți, atât de frumoși. Mă gândeam ca ar fi fost bine dacă ar fi existat sală pentru suflet.

Nu cred că mi-am ratat căsnicia…Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.