Confesiunea lui Liam Neeson stârnește controverse, după ce actorul a declarat că a vrut să ucidă un bărbat de culoare

0

Ultimul interviu acordat de Liam Neeson a stârnit o controversă, după ce actorul din „Cold Pursuit” a vorbit în detaliu despre un moment tensionat din viața lui.

În cadrul interviului cu The Independent, Liam a vorbit despre momentul în care a aflat că o prietenă a fost violată. „Ea s-a purtat în cel mai extraordinar mod cu putință în cazul unui viol. Însă reacția mea imediat a fost… am întrebat, ‘Știi cine a fost? Nu. Ce culoare avea?’ Ea a zis că era o persoană de culoare” a spus actorul.

Apoi el a explicat că l-a căutat pe individ pentru aproape o săptămână: „M-am plimbat în toată zona cu o bâtă, sperând să fiu abordat de cineva – mi-e rușine să spun asta- și am făcut-o pentru aproape o săptămână, sperând că ‘un nenorocit negru’ ar ieși dintr-un pub și s-ar lua de mine, știi? Ca să îl pot… ucide.”

Liam Neeson nu a dezvăluit identitatea victimei, însă a declarat imediat că a regretat felul în care a gândit. „A fost oribil, oribil, când îmi amintesc, că am făcut asta. Și nu am recunoscut niciodată și o zic în fața unui jurnalist. Doamne… este îngrozitor. Dar am învățat o lecție din asta, ‘Ce naiba faci’, știi?”

Cuvintele lui au dat naștere unor comentarii dure din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.