Concertul Cristi Minculescu & Valter & Boro, de la Sala Palatului, amânat pentru 28 aprilie

0

Concertul Cristi Minculescu & Valter & Boro, care urma să aibă loc la Sala Palatului pe 28 martie, a fost amânat, de asemenea, ca şi alte spectacole programate în luna martie, în contextul măsurilor luate de autorităţi, începând de duminică, pentru prevenirea răspândirii noului virus COVID-19, fiind interzise activităţile la care participă peste 1.000 de persoane.

„Suntem nevoiţi în acest moment să amânam Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro, care urma să aibă loc la Sala Palatului din Bucureşti în data de 28 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situaţie. Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat in data de 28 aprilie 2020. Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparţine organizatorilor. A fost impusâ゠prin decret, astăzi, 8 martie 2020. Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstraţi biletele intacte, ele rămân valabile”, se arată într-o informare a organizatorilor publicată pe site-ul eventim.ro.

Potrivit site-ului salapalatului.ro, alte spectacole din martie amânate sunt: Boney M, Gala Stelelor Baletului Rus, Muzicalul „Mamma mia”, Mozart Group, Tudor Gheorghe – „Risipitorul de frumuseţi”, Fuego – Simfonic, Lăutarii Bucureştiului şi invitaţii, Todes Ballet, Pink…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.