Colaborarea anului: Giambattista Valli x H&M!

0

Așteptarea a luat sfârșit! Giambattista Valli x H&M este cea mai nouă colaborare a brandului suedez H&M. Colaborarea sa cu H&M este o premieră pentru designerul italian Valli şi, de asemenea, marchează prima incursiune a sa în universul vestimentar masculin. 


Pe aceeasi tema

Gala Amfar – cel mai așteptat covor roșu de la Cannes 2019. Celebritățile au strălucit la petrecerea anuală

Marea veste a fost dată în cadrul Galei amfAR de la Cannes 2019, unde creatorul de modă Giambattista Valli, împreună cu Ann-Sofie Johansson, director de creaţie H&M, au pășit pe covorul roșu, alături de unele dintre cele mai renumite modele internaționale, precum Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni și Bianca Brandolini d’Adda. Toate celebritățile au purtat creații vestimentare, inspirate de moda haute couture, aparținând precolecției limitate care se va lansa pe 25 mai, în 12 magazine din lume și pe hm.com.

Colaborarea anului: Giambattista Valli x H&M! Când se lansează prima colecție

Colecția principală Giambattista Valli x H&M urmând a fi disponibilă pe 7 noiembrie 2019. Este vorba de rochii voluminoase în nuanțe de roz neon sau rochii într-un alb imaculat, strălucitor. De asemenea, precolecția include pantofi și accesorii cu cristale, iar culorile precum rozul pal și albul stau la baza acestei colaborări de succes. Prețurile vor fi cuprinse între 18 și 650 de dolari.

Giambattista Valli a făcut câteva declarații pe covorul roșu de la Cannes și a mărturisit că este extrem de încântat de această colaborare cu H&M. Născut şi crescut în Roma, Giambattista Valli s-a născut la Roma, iar în 2005 a lansat linia care îi poartă numele la Paris. Universul său cuprinde acum prêt-à-porter, haute couture şi accesorii. 

„Sunt încântat de această…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.