Circul Mare de Stat din Moscova, cel mai faimos din lume, vine la București

0

Anul trecut România a devenit cea de-a 25-a țară din Europa care interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri, după șase decenii în care animalele au distrat publicul

Circul Mare de Stat din Moscova vine la București. Este cel mai faimos circ din lume

Spectacolul, intitulat OFU,  este povestea unui extraterestru ajuns, întâmplător sau nu, pe Pământ. Spectacolul își imaginează lumea noastră, a pământenilor, văzută prin ochii omulețului verde, este prezentarea spectaculosului show pe care circul nostru îl prezintă drept ‘un spectacol de neegalat și..extraterestru’. Premiera spectacolului ce precede turneul mondial OFU va avea loc îe 29 decembrie, la Moscova.

Alături de Circul Național Chinez, Cirque du Soleil, Circul Mare de Stat din Moscova este o companie de spectacole cu tradiţie şi cu o istorie lungă în spate. Încă de pe vremea ţarilor, acrobaţii şi dresorii erau chemaţi la cele mai importante evenimente, pentru a-şi demonstra îndemânarea. Acum Circul de Stat al Rusiei numără sute de angajaţi, al căror scop este să inventeze cele mai spectaculoase cascadorii, pe care nimeni înaintea lor să nu le fi făcut.

CITESTE SI VIDEO/ Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare, cu prietenii lui. „Strângem un grup mare”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.