Cine o va înlocui pe Simona Gherghe în emisiunea „Acces Direct” | Ştiri, Vedete

0

Simona Gherghe, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată pentru a doua oară și va aduce pe lume un băiețel în luna mai a acestui an. Dacă atunci când a intrat prima dată în concediu prenatal a fost înlocuită de Mirela Vaida, de această dată va fi imposibil deoarece și aceasta este însărcinată în nouă luni și urmează să nască.

Cu toate că s-a speculat că Simona Gherghe va fi înlocuită cu Diana Munteanu, proaspăt rămasă fără emisiune la începutul lunii martie, ei bine, iată că zvonurile s-au dovedit neadevărate. De asemenea, pe lista preferințelor s-a mai aflat și Mara Bănică, o prezență constantă în emisiunea „Acces Direct” din postura de invitat. Conform wowbizz.ro, zarurile au fost aruncate și conducerea postului Antena 1 ar fi decis cine o înlocuiește pe Simona Gherghe. Este vorba de o fostă prezentatoare de televiziune cu o carieră solidă în fața camerelor de filmat și extrem de familiarizată cu această postură: Cristina Cioran.

Cristina Cioran, în vârstă de 42 de ani, actriță și om de televiziune, alintată de prieteni cu apelativul Kiki, a prezentat în trecut emisiunea „Draga mea prietenă”, dar și matinalul de la Antena 1.

Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.