Cine este prezentatoarea TV considerată vinovată de divorțul celui mai bogat om din lume

0

Jeff Bezos are o avere de peste 136 de miliarde de dolari

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ar avea o relație cu prezentatoarea de televiziune Lauren Sanches, au declarat presei surse din anturajul cuplului. Prezentatoarea de televiziune a divorțat, la rândul ei, în toamna anului trecut, de Patrick Whitesell (impresar la Hollywood), cu care era căsătorită de 12 ani.

Cine este Lauren Sanchez, femeia care s-ar iubi cu Jeff Bezos

Lauren Sanchez

Lauren Sanchez (49 de ani) este o prezentatoare TV din Statele Unite, care și-a început cariera ca reporter în domeniul divertismentului la emisiunea „Extra”, realizată de Warner Bros. Lauren s-a căsătorit în 2005 cu Patrick Whitesell, iar la nuntă au participat numeroase celebrități, precum: Matt Damon, Ben Affleck, Jennifer Garner, Hugh Jackman și Jessica Alba. Tot în acea perioadă, Lauren a renunțat la postul de prezentator al emisiunii „So You Think You Can Dance”, după doar un sezon, pentru a aduce pe lume al doilea ocpil.

Lauren Sanchez a devenit pilot de elicoptere

9 ani mai târziu, Lauren Sanchez a decis să facă o schimbare radicală în carieră și a devenit pilot de elicoptere. Iar pentru pasiunea sa, aceasta și-a înființat propria firmă de producție și filmări aeriene. Tot în 2016, Lauren l-ar fi întâlnit pe Jeff Bezos, prin intermediul soțului ei, iar la scurt timp de la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.