Channing Tatum vorbește despre rolul de tată singur, în urma divorțului de Jenna Dewan

0

Documentele obținute de E! News arată că, de la despărțirea lor, Channing și Jenna nu au urmat un program consecvent sau formal, iar actorul crede că un aranjament legal în privința custodiei o va ajuta pe Everly „să se dezvolte mult mai bine”. Potrivit documentelor, Channing speră ca aranjamentul custodiei să fie „egal, comun și autoexecutabil”.

Mai mult decât atât, actorul vrea custodia fiicei în vârstă de cinci ani lunea și marțea, în timp ce Jenna va prelua responsabilitatea miercurea și joia. În timpul weekend-urilor, părinții vor alterna vizitele. În 2018, Channing și Jenna au petrecut Halloween-ul împreună cu fiica lor, și plănuiesc să-și mențină promisiunea de a fi cu toții prezenți, în anii următori, pentru a celebra ocazia specială.

„De la despărțire și în ocaziile pe care le-am petrecut împreună, Everly pare foarte fericită și confortabilă atunci când este cu Jenna și cu mine. În opinia și experiența mea, Everly a părut că se adaptează foarte bine despărțirii noastre”, spune Channing Tatum.

„I-am decorat camera lui Everly într-o temă de poveste, o fantezie, cu fotografii din vacanțe atât cu mine, cât și cu Jenna”, a adăugat Channing.

Actorul a continuat să vorbească despre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.