Channing Tatum și Jessie J sunt din nou împreună

0

Channing Tatum și Jessie J au fost surprinși împreună în Los Angeles, la doar o lună de la despărțire, iar fanii lor s-au întrebat dacă nu cumva cei doi s-au împăcat. Ei bine, iată că acest lucru este adevărat, deoarece o sursă a confirmat pentru E! News faptul că ei formează din nou un cuplu.

„Au stat câteva săptămâni despărțiți, dar în cele din urmă au decis că le pasă unul de celălalt. Ei sunt foarte fericiți să fie din nou împreună”, a declarat sursa.

În plus, aceeași sursă a mai spus și că relația dintre ei este tot mai solidă, dovadă că Jessie a fost acasă la Channing săptămâna trecută. „Jessie a stat la Channing acasă. Ei sunt foarte entuziasmați unul în jurul celuilalt.”

Vestea i-a luat prin surprindere pe apropiații celor doi deoarece imediat după despărțire, Channing și-a făcut cont pe aplicația de dating Ranya, semn că nu și-ar fi dorit să se împace cu Jessie J. „El a folosit câteva săptămâni aplicația. I-ar fi plăcut să se întâlnească cu cineva și nu îi este teamă de acest lucru. Vrea să se distreze din nou și nu îi pasă dacă ar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.