Channing Tatum, schimbare completă de look

0

Channing Tatum a postat pe Instagram Story noul său look, arătând fanilor că a decis să se vopsească, acesta fiind acum blond.

Actorul s-a gândit să îi întrebe pe cei 17 milioane de followers ce cred despre noua culoare, însă este posibil ca aceștia să nu fi avut cea mai bună reacție, deoarece Channing a postat o a doua imagine în care a transmis și un mesaj: „Ei bine, ideile proaste sunt specifice mie. Deci…”

În ultimul timp, Channing Tatum este în centrul atenției și datorită relației acestuia cu Jessie J, ei fiind surprinși în public având gesturi de afecțiuni. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână în timpul unei plimbări în Londra.

Channing Tatum și Jessie J formează un cuplu din luna octombrie a anului trecut, actorul anunțând tot în 2018 că el și Jenna Dewan s-au despărțit.

O sursă a declarat pentru ET că Channing și Jessie J sunt foart apropiați, actorul sprijinind-o pe artistă: „Channing nu vrea altceva decât să o sprijine pe Jessie J. El a vorbit despre toate calitățile ei și le-a spus prietenilor săi că este foarte talentată. Se pare că a devenit fanul ei numărul 1. Prietenii lui sunt foarte fericiți că a găsit pe cineva. Ea îl sprijină la fel de mult.”

Aceeași sursă a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.