Céline Dion, noua imagine L’Oréal Paris

0

Céline Dion este una dintre cele mai admirate femei din lume, o artistă cu o carieră impresionantă, care a fost mereu alături de fanii săi. Dincolo de vocea puternică și show-urile de neuitat, aceasta este cunoscută și pentru personalitatea extraordinară.

Încrezătoare, puternică și generoasă, ea este simbolul absolut al empowerment-ului feminin și o adevărată femeie de valoare.

„LOréal Paris este o companie cunoscută pentru sprijinul pe care îl acordă femeilor în călătoria lor pentru a-și împlini visurile, respectându-și propriile reguli și dorințe. Să o avem pe Céline Dion drept cea mai nouă membră a familiei LOréal Paris consolidează misiunea noastră de a ne alia cu femei puternice”, a declarat Pierre-Emmanuel Angeloglou, Președinte LOréal Paris Global Brand.

Acesta a continuat, adăugând că faimoasa artistă este o femeie de valoare înnăscută, care și-a urmat inima pentru a obține succesul, s-a luptat cu stereotipurile și a creat un drum pentru numeroase alte femei. „Reflectă pe deplin misiunea brandului nostru ‘Pentru că merit”, a spus Pierre-Emmanuel Angeloglou, Președinte LOréal Paris Global Brand.

Pentru Céline Dion urmează o perioadă incredibilă. „Când te gândești că am terminat, atunci încep. Închei show-urile la Caesars Palace în Las Vegas. Lansez un nou album în engleză și plec în turneu. Iar colaborarea mea cu LOréal Paris este începutul unei noi călătorii minunate pentru mine”, a declarat artista.

„Sunt într-o etapă în viața mea în care sunt încântată să îmi folosesc vocea pentru a-i ajuta pe ceilalți să se simtă frumoși, încrezători și să se iubească pe sine”, a declarat Céline Dion.

Céline Dion a declarat că a fost uimită de propunerea de a deveni noua imagine a brandului LOréal Paris. „Nu m-am gândit niciodată la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.