Celine Dion îi aduce un omagiu emoționant regretatului ei soț, René Angélil

0

Celine Dion a postat o imagine pe Instagram în care apare René Angélil ținând în brațe un cățeluș și a transmis și un mesaj care a fost primit cu numeroase reacții de apreciere din partea fanilor.

„Nu trece nicio zi în care să nu mă gândesc la frumosul tău zâmbet. Ne este dor de tine, îți mulțumim că ne veghezi, dragostea mea. Te iubesc. Céline xx…”

Céline Dion l-a cunoscut pe René Angélil când avea doar 12 ani, iar el avea 38. Fratele ei i-a trimis lui René, producător muzical și manager, un demo cu Céline în timp ce cânta, iar relația lor a început atunci când ea avea 19 ani, iar René avea 45. Cei doi s-au căsătorit în 1994 și au trei copii împreună: gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 9 ani, și René-Charles, în vârstă de 18 ani. René a fost diagnosticat cu cancer la gât în 1999, însă atunci s-a vindecat. În 2013 René s-a operat din nou de cancer, însă a murit în ianuarie 2016.

Artista a mărturisit într-un interviu recent că „Nu ies la întâlniri. Nu sunt pregătită să ies la întâlniri. Sunt foarte norocoasă și fericită să am atât de mulți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.