Céline Dion a dezvăluit că nu este pregătită pentru o nouă relație la trei ani de la moartea soțului ei, René Angélil

0

În ultimii ani au apărut numeroase zvonuri despre o posibiliă nouă relației a lui Céline Dion, însă artista a dezvăluit în cadrul emisiunii Today că nu este pregătită să fie cu o altă persoană, după moartea soțului ei, René Angélil, deși recunoaște îi este dor să fie îmbrățișată.

Artista în vârstă de 51 de ani a dezvăluit că, deși au trecut trei ani de la moartea soțului ei, ea nu este pregătită să aibă o nouă relație. „Nu ies la întâlniri. Nu sunt pregătită să ies la întâlniri. Sunt foarte norocoasă și fericită să am atât de mulți oameni lângă mine care să mă facă să râd, însă îmi este dor să fiu atinsă. Îmi este dor să fiu îmbrățișată. Îmi este dor să mi se spună că sunt frumoasă. Îmi lipsește ceea ce ar face un iubit și un soț”, a declarat Céline Dion.

Aceasta a spus totodată că se gândeşte mereu la René Angélil, întrebându-se ce ar crede despre lucrurile pe care le spune și le face. „Înainte să vorbesc, el apare în mintea mea. Ar face el asta? Este prea periculos? Ar fi de acord cu asta? Am crezut atât de mult în el și încă o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.