Cele mai interesante reality show-uri de urmărit online

0

Trebuie să recunoaștem că, după o zi lungă, stresantă la muncă, un reality show pare să fie soluția ideală pentru a te relaxa și de a trece mai ușor peste problemele cotidiene.

Și fie că ai vrea să te uiți la o comedie, dramă, un thriller sau un show de talente, inspiră-te din lista noastră și vei găsi un reality show pe placul tău și pe care îl poți urmări online:

1. Tidying Up with Marie Kondo

Cu siguranță ai auzit până acum de Marie Kondo, una dintre cele mai cunoscute consultante în ceea ce privește simplificarea vieții din Japonia. Și chiar acest lucru ne învață și în Tidying Up with Marie Kondo, mai exact ea se duce în casele unor oameni și îi ajută să fie mult mai organizați și să încerce pe cât posibil să elimine lucrurile nefolositoare din viața lor.

2. Next In Fashion

Dacă ești pasionată de modă, atunci serialul de televiziune Next In Fashion este ideal pentru tine. Acesta ne introduce în minunata lume a modei și ne arată cum 18 designeri concurează pentru a câștiga 250.000 de dolari, dar și oportunitatea de a-și lansa colecția și de a fi vândută pe Net-a-Porter.

3. The Circle

Un alt reality show interesant este și The Circle. Ce este cu adevărat captivant la acest show este că mai mulți concurenți stau într-o casă și comunică unul cu celălalt prin intermediul unei aplicații numite The Circle, însă fără a se vedea.

4. The Goop Lab with Gwyneth Paltrow

În cazul în care ești o fană a actriței Gwyneth Paltrow, trebuie să îți spunem că serialul în care ea e protagonistă, The Goop Lab with Gwyneth Paltrow, îți va plăcea cu siguranță. Alături de echipa ei, ea abordează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.