Cele mai impresionante expoziții disponibile online pe care merită să le vezi în această perioadă

0

Trebuie să recunoaștem că acum avem mai mult timp la dispoziție în care să ne bucurăm de filme și seriale pe care nu am apucat să le urmărim. Însă, pe lângă acestea, și expozițiile pe care acum le poți vizita virtual sunt o variantă pe care trebuie să o iei în considerare. 

Dacă vrei să ai parte de câteva minute de relaxare și să te deconectezi de la ceea ce este în jurul tău, iată care este selecția noastră a expozițiilor pe care trebuie să le urmărești.

1. Faces of Frida

În anul 2018, Victoria & Albert Musem a găzduit o expoziție dedicată artistei de origine mexicană Frida Kahlo. În cadrul expoziției au fost expuse mai multe articole vestimentare de ale ei, arhive, dar și obiecte prețioase din colecția personală. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să descopere această minunată expoziție, acum ea este disponibilă online. Iar dacă te întrebi cum o poți vedea, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi platforma Google Arts & Culture, care înglobează peste 800 de picturi, fotografii și obiecte care au aparținut artistei și pe care le poți explora în cel mai mic detaliu.

Expoziția este disponibilă aici.

2. Cats in Art History

Universal Museum of Art (UMA) în parteneriat cu Réunion des Musées Nationaux-Grand Palais pune la dispoziție o expoziție extrem de interesantă numită Cats in Art History. Expoziția aduce în prim-plan o serie de opere de artă celebre care includ și pisici. Fie că sunt centrul de interes al unei picturi sau o apariție discretă, pisicile apar într-o mulțime de lucrări a unor artiști cunoscuți, precum Géricault sau Rodolphe Salis. 

Expoziția este disponibilă aici.

3….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.