Cele mai importante momente de la premiile Emmy 2019

0

După cum știți deja, cea de-a 71-a ediție a premiilor Emmy, care celebrează cele mai bune filme și seriale de televiziune din ultimul an, s-a încheiat aseară. A fost ultima oară când show-uri binecunoscute precum Game of Thrones, Veep sau The Big Bang Theory au putut să plece acasă cu premii, dar și o șansă de afirmare pentru noi seriale. De departe, una dintre cele mai importante victorii îi aparține lui Phoebe Waller-Bridge: Fleabag, serialul pe care l-a creat, a fost desemnat cel mai bun serial de comedie, iar ea a plecat acasă atât cu premiul pentru actorie, cât și cu cel pentru scenariu.

Ce a fost diferit la Emmy-uri anul ăsta? În primul rând, ceremonia nu a avut parte de o gazdă, urmând exemplul Premiilor Oscar, pentru a câștiga timp și a pune în valoare cum se cuvine filmele care urmează să fie premiate. Dar asta nu înseamnă că nu au existat niște prezentatori aleși pe sprânceană (mulți dintre ei fiind și nominalizați), precum Zendaya, Viola Davis, Michael Douglas, Stephen Colbert, Julia Louis Dreyfus, Emilia Clarke sau Kim Kardashian. Mai jos vei găsi cele mai importante momente ale premiilor Emmy 2019:

Discursuri

Audiența unei ceremonii de premiere cum e cea de la Oscaruri sau premiile Emmy poate fi uriașă, ceea ce o poate face locul ideal pentru a afirma lucrurile în care crezi, după ce termini de mulțumit familiei, colegilor și lui Dumnezeu. Patricia Arquette s-a folosit de această oportunitate pentru a vorbi despre discriminarea persoanelor transgender, invocând-o pe sora sa Alexis ( de asemenea, actriță și o vocală activistă, care a murit în 2016). Michelle Williams, care a pus în discuție de ce e important că actorii și actrițele să fie plătiți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.