Cele mai hot tendințe în materie de bijuterii de argint pentru primăvara 2021

0

Fie că este vorba despre un colier, o pereche îndrăzneață de cercei sau un inel cu pietre strălucitoare, bijuteriile reprezintă un accesoriu mai relevant ca niciodată. Există în aceste bijuterii de argint acel „ceva” care are capacitatea de a provoca buna dispoziție și o stare de spirit favorabilă. Bijuterii din argint sunt acel element care poate îmbunătăți chiar și cel mai simplu outfit.  Cu siguranță, cu un pic de dorință și dibăcie aceste mici prietene ale tale îți vor oferi un plus de creativitate atunci când vine vorba de vestimentația ta și felul în care arăți.

Tendințele primăverii ne vorbesc despre diferite bijuterii argint care nu ar trebui să lipsească din cutiuța magică de accesorii, și anume:

  • Bijuterii cu pietre prețioase

Cele mai proeminente tendințe de bijuterii au variat de la elegant la sclipitor, printre cele mai demne de atenție fiind bijuteriile de argint cu inserții de pietre prețioase viu colorate. Pentru excentrici, piesele opulente ocupă un loc de frunte, fiind la același nivel cu creațiile mixte formate din forme geometrice, monede, scoici și alte elemente decorative la fel de interesante.

  • Lanțurile și bijuteriile cu forme geometrice

Se observă o atracție constantă față de lanțuri – piese de argint de tip nonconformist. Așadar, nu este o surpriză faptul că un punct culminant îl reprezintă lanțurile și piesele sferice de orice mărime. Aceste elemente geometrice clasice pot fi găsite la orice bijuterie, de la cercei la inele sau brățări.

  • Bijuterii cu piese „de gheață”

Acele modele de bijuterii cu inserții transparente care dispun de forme și mărimi diferite creează efectul de gheață,  fiind foarte des solicitate primăvara aceasta.

Pietrele prețioase precum cubic zirconia alb reprezintă un accesoriu glam, pe care îl vei îndrăgi instantaneu.

  • Bijuterii cu perle

Perlele reprezintă acea piesă care are o putere durabilă și aproape ireală de a întineri orice chip. De la design-uri asimetrice la picături contemporane, puterea perlelor este incontestabilă, iar  pentru primăvară – un accesoriu foarte viabil. Fie că preferi accesoriile simple sau spectaculoase, perlele vor fi întotdeauna aliatul tău numărul 1 atunci când nu știi cu ce să accesorizezi o ținută.

Fii inventivă și îndrăzneste să porți bijuterii cât mai colorate, de forme și mărimi diferite. Dacă preferi ținutele fără imprimeu, neutre, atunci poți opta pentru bijuterii în culori cât mai diverse, care îți vor oferi un aspect vesel și fresh, strălucire și o bună dispoziție întreaga zi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.